atölye 1
Akıl ve zeka oyunları atölyemiz
Akıl ve zeka oyunlarını oynayarak strateji geliştirmeyi, kazanmayı- kaybetmeyi, farklı düşünmeyi deneyimlemelerine rehber oluyoruz.
atölye 1
atölye 2
Görsel Sanatlar Atölyemiz
“Hеr çocuk bir sаnаtçıdır, sorun büyüdüğümüzdе nаsıl sаnаtçı kаlаbilеcеğimizdir.”
atölye 2

KAMPÜS

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi

Akıl ve zeka oyunları; öğrencilerimizin var olan yeteneklerini geliştirme, hızlı karar verme, bir sonraki adımı düşünme, planlı hareket etme ve karakter gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Oynadığımız oyunlar ile öğrencilerimizin kendine olan güveni artmakta, kendi sınırlarını tanımalarını sağlamaktadır.

Zeka oyunları dikkat ve konsantrasyon gerektirir, ezberci yaklaşım yerine araştırma becerisini ve merak duygusunu ortaya çıkarmaktadır. Sorgulamaya başlayan öğrencilerimizin, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeye yardımcı olmaktadır.

Öğrencilerimiz akıl oyunları sayesinde; bireysel çalışmalar ve grup çalışmalarında ilgi alanlarını, yeteneklerini ve potansiyellerini keşfetme fırsatı bulurlar. Problem durumlarda alternatif çözümler ve stratejiler geliştirmeyi öğrenirler.