Slide 1

KURULUŞ YILI

Okulumuz 2018 yılında Ortaokul ve Anadolu Lisesi kademeleri ile eğitim öğretime başlamıştır.

Slide 1

Neden Yeryüzü Koleji?

Öğrencilerimizi Ulusal ve Uluslararası Başarılarla en iyilerin arasında yer almalarını destekliyor; ‘’görevinin bilincinde , vatan, millet ve mukaddesatından taviz vermeyen’’ bireyler olmaları adına hem akademik hem de sosyal anlamda tam donanımlı bireyler olmasını sağlıyoruz.

KURUMSAL

Hakkımızda

Yeryüzü Koleji 2018 yılında bir Antalya İnsan ve Medeniyet Vakfı bünyesinde kuruldu. Aynı yıl bir Ortaokul ve bir Anadolu Lisesi ile eğitim-öğretim hayatına başladı.

Yeryüzü Koleji, insan hayatının olduğu her yerde nitelikli bir eğitim anlayışı, bilim ve teknoloji ile iç içe yeniliklere açık ve maneviyatta öncü bir kurum olmayı hedeflemektedir.

Yeryüzü’nün geleceğine rehberlik edecek değerleriyle ve akademik başarısıyla her anlamda bayrağı elinde tutacak nesilleri yetiştirmek amacıyla, uzman eğitim ve yönetim kadrosuyla eğitimin merkezi olma yolunda ilerlemektedir.

Neden Yeryüzü Koleji

Tarihinden aldığı güçle, bugünü ve yarını şekillendirecek toplumun mihenk taşı nesillerin inşasında görevinin bilincinde bireylerin, vatan, millet ve mukaddesatından taviz vermeme ilkesiyle yetiştiği Yeryüzü Koleji Antalya özelinde ve Türkiye genelinde öncü bir eğitim kurumu olmayı amaçlamaktadır.
ProjeKurulu

Her biri alanında uzman proje danışmanlarından oluşur.

Sanat ve Spor Eğitimi

Sanat ve spor faaliyetleri öğrencilerin fiziksel ve duygusal gelişimlerine katkı sağlar.

Tecrübeli Öğretmen Kadrosu

Akademik kadrosu alanında uzman, dinamik, güçlü ve modern EN' lerden oluşur.

Yabancı Dil Eğitimi

Dünya dili olan İngilizceyi öğrencilerimize sevdirmeyi ve doğru öğretim yöntemleri kullanarak onların okuma, yazma, dinleme, konuşma becerilerini geliştirir.

Evrensel Düzeyde Eğitim

Düşünme Eğitimi ve Değerler Eğitimi çalışmalarımız ile yaşam boyu eğitimlerine destek olur.

Stem Eğitimi

Robotik Kodlama Atölyesi ve Bilim Atölyesi ile yeni nesil teknoloji anlayışını benimser.