YERYÜZÜ'NDE EĞİTİM

Yeryüzünde öğrenciler; değerlerinin farkında olarak yetişir. Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz sözünü kendilerine rehber edinir.

Okulumuzda yetişen gençlerin temel insanî değerleri benimsemiş; ailesine, vatanına, milletine bağlı, saygılı, güzel ahlaklı ve manevi değerlerine sahip çıkan; kalbe, zekâya ve iradeye hitap etmeyi bilen, iyiliği karakterinin parçası haline getiren, hem modern dünyaya yön verebilen hem de kendi kültürel değerlerini koruyarak toplumsal çözülmeye maruz kalmayan bireyler olmalarını hedefliyoruz.

“Her aya bir değer” programı ile bütün öğretmenlerimiz kendi derslerinde de ayın değerini işlemektedirler. Her bir branştaki değerlerimizin hayata yansıyan kısımlarının vaka metoduyla işlenmesi, drama etkinlikleri ve geziler ile içselleştirilmesi, hayata yansıtılması ve davranış haline getirilmesi sağlanmaktadır.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ | HER AYIN DEĞERİ

SABIR

Haziran

VEFA VE SADAKAT

Call Now ButtonBİLGİ İÇİN HEMEN ARAYIN!