Slide 1

KURULUŞ YILI

Okulumuz 2018 yılında Ortaokul ve Anadolu Lisesi kademeleri ile eğitim öğretime başlamıştır.

Slide 1

Neden Yeryüzü Koleji?

Öğrencilerimizi Ulusal ve Uluslararası Başarılarla en iyilerin arasında yer almalarını destekliyor; ‘’görevinin bilincinde , vatan, millet ve mukaddesatından taviz vermeyen’’ bireyler olmaları adına hem akademik hem de sosyal anlamda tam donanımlı bireyler olmasını sağlıyoruz.

KURUMSAL

Vizyonumuz

Akademik başarıyı artırmaya yönelik ders programı, deneme sınavları, kazanım odaklı bireysel ve grup etütleri, akademik sosyal ve psikolojik gelişimi destekleyici etkin rehberlik ve öğrenci takip çalışmalarıyla zirveye tırmanırken düşünme eğitimi, değerler eğitimi, hobi bahçesi ve robotik kodlama çalışmalarıyla hayatın birçok noktasına dokunabilen, geliştirebilen,özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, üretken, paylaşımcı, öğrenmeyi öğrenen, milli, manevi ve evrensel değerlere sahip, çevre bilinci gelişmiş, hedefleri olan, her zaman bir adım önde ilerleyen bireyler yetiştirmektir.

Misyonumuz

Tarihinden aldığı güçle, bugünü ve yarını şekillendirecek toplumun mihenk taşı nesillerin inşasında görevinin bilincinde bireylerin, vatan, millet ve mukaddesatından taviz vermeme ilkesiyle yetiştiği Yeryüzü Koleji Antalya özelinde ve Türkiye genelinde öncü bir eğitim kurumu olmayı amaçlamaktadır.

Uzman eğitim-yönetim kadromuz ve tüm paydaşlarımızla sizleri de bu ailenin bir ferdi olmaya davet ediyoruz.