TÜBİTAK 1

2021 yılında gerçekleşen projemiz ödülünü aldı.Proje sayfasına gitmek için tıklayın.

TÜBİTAK 2

DEĞERLER EĞİTİMİ

TÜBİTAK PROJESİ

ÖĞRENCİLERİMİZ "Değerler Eğitiminin Oyun (DEOYN) Bağlamında Kazandırılması ve Sonuçlarının İrdelenmesi" PROJELERİYLE TÜBİTAK YARIŞMASINDAN İKİNCİLİKLE DÖNDÜ.

Öğrencilerimiz Hatice Koyuncu ve Muammer Enes Demirkıran, Danışman Öğretmenleri Betül KOÇ ile "Değerler Eğitimi" alanında hazırladıkları "Değerler Eğitiminin Oyun (DEOYN) Bağlamında Kazandırılması ve Sonuçlarının İrdelenmesi" isimli projeleriyle TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2022 yılı 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Konya Bölge Yarışmasından "İkincilikle" döndü.