DEYİMLER CANLANIYOR

OOkulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Mine Yavuz’un yürütücü olarak görev aldığı "Deyimler Canlanıyor" adlı eTwinning projesi ayında başlamıştır.

Projemizde öğretmenimizle birlikte 5 gönüllü öğrencimiz çalışacaktır.

Proje 6 Tük ortak okul ile birlikte yürütülecektir.

Projede ulaşılması istenen sonuç; deyimlerin gündelik hayatta kullanımının ortaya çıkarılması ve oluşturulan görsel materyaller ile öğrenmenin daha kalıcı hale getirilmesidir. Projede web 2.0 araçları da etkin şekilde kullanılmaktadır.

Projede görev alan öğretmen ve öğrencilerimize tüm Özel Yeryüzü Ortaokulu ve Anadolu Lisesi ailesi olarak başarılar dileriz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yürütmeye başladığımız "DEYİMLER CANLANIYOR "konu başlıklı uluslararası eTwinning projemiz eTwinning Kalite Etiketi aldı.

Öğrencilerimiz proje kapsamında web 2.0 araçlarını etkili bir şekilde kullanma fırsatı buldu.

Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.