SCHRİTT FÜR SCHRİTT DEUTSCH PROJESİ SAYFA

PROJE ADI: SCHRİTT FÜR SCHRİTT DEUTSCH

PROJE KURUCULARI: ÜMMÜ DEMİR

ECE ÖZGÜL

Okullarda ikinci yabancı dil olarak Almanca öğrenmek öğrenciler için zorlu bir süreç. Bu proje ile ortak öğrenciler arasında gerçek bir bağ ve dostluk oluşturmak istiyoruz. Temel amacımız öğrencilerimizin almanca müfredat konularıyla dil becerilerini geliştirmek.

PROJEMİZİN HEDEFLERİ

• Proje, öğrencileri Almanca öğrenmeye teşvik etmeyi amaçlıyor.

• Öğrenciler Almanca dil becerilerini daha da geliştirecekler,

• Birbirleriyle işbirliği yapmayı öğrenecekler.

• Öğrenciler diğer kültürleri öğrenecek.

• Kelime ve gramer yapılarını pekiştirir.

PROJEMİZ İÇİN DETAYLI BİLGİYE LİNKE TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yürütmeye başladığımız "Schritt Für Schritt Deutsch "konu başlıklı uluslararası eTwinning projemiz eTwinning Kalite Etiketi aldı.

Öğrencilerimiz proje kapsamında web 2.0 araçlarını etkili bir şekilde kullanma fırsatı buldu.

Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.