pandemi

2020 yılında gerçekleşen projemiz kalite etiketi ödülünü aldı.Proje sayfasına gitmek için tıklayın.

Yeryüzünde Umutsun

2021 yılında gerçekleşen projemiz kalite etiketi ödülünü aldı.Proje sayfasına gitmek için tıklayın.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

PUT ON YOUR GLASSES , LOOK AT THE PAST AND FUTURE

E TWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Celal YILDIZ’ın , okulumuzda ikinci dönem için yürüteceği iki eTwinning projesinden ikincisi olan , kuruculuğunu Çanakkale Anadolu İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Sayın Dudu Gül ve İnegöl Kız İmam Hatip Lisesi İngilizce Öğretmeni Sayın Ebru Çiner ‘in üstlendiği ve Türkiye'den 10 , Polonya’dan 1 , İspanya’dan 1 ve Ürdün’den 1 okul olmak üzere toplam 13 okulun katılımıyla yürütülecek olan eTwinning proje çalışmasına başlamıştır. Projenin ismi " PUT ON YOUR GLASSES , LOOK AT THE PAST AND FUTURE " olup projede İngilizce öğretmenimizle beraber 6 gönüllü öğrencimiz de yer alacaktır. Proje Web 2.0 araçlarını başta olmak üzere teknolojinin sunduğu imkanları öğrenci ve öğretmen iş birliği ile kullanmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerin güncel teknolojiyi yakalama, diğer okullardaki akranları ile paylaşımda bulunma ve çalışmalarını dijital ortamda sunma hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenme, bunu yaparken de sosyal ortamda bilgisini paylaşabilme imkanına sahip olacaktır.

PUT ON YOUR GLASSES , LOOK AT THE PAST AND FUTURE proje konumuz ile öğrencilere geçmiş ve gelecek arasında bir geziye çıkarmayı planlıyoruz. Yapılacak olan etkinliklerle öğrenciler bugünlere ulaşamayan meslekleri vb. öğrenecekler ayrıca yaşmın her alanında geçmişten bugüne kadar olan değişiklikleri araştırıp , edindikleri bilgileri arkadaşlarına aktarma imkanı bulacaklar. Arkadaşları ile bu bilgiler hakkında bilgi alış verişinde bulunacaklar.

Proje sonunda ise süreç boyunca ortaya konan ürünler sergilenecek, dijital sergi oluşturulacak ve projede yapılan bütün etkinlikler sergilenecektir.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize proje çalışmasında başarılar diliyoruz...

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yürütmeye başladığımız "Put on your glasses & Look at the past and future "konu başlıklı uluslararası eTwinning projemiz eTwinning Kalite Etiketi aldı.

Öğrencilerimiz proje kapsamında web 2.0 araçlarını etkili bir şekilde kullanma fırsatı buldu.

Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Call Now ButtonBİLGİ İÇİN HEMEN ARAYIN!