THINK YOUR FUTURE AND WRITE YOUR DREAMS PROJESİ

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Celal YILDIZ’ ın okulumuzda birinci dönem için yürüteceği üç eTwinning projesinden ikincisi olan ve Türkiye'den 9, Romanya’dan 1 okulun katılımıyla yürütülecek olan eTwinning proje çalışmasına başlamıştır.

Projenin ismi "THINK YOUR FUTURE AND WRITE YOUR DREAMS" olup projede İngilizce öğretmenimizle beraber 5 gönüllü öğrencimiz de yer alacaktır.

Proje Web 2.0 araçlarını başta olmak üzere teknolojinin sunduğu imkanları öğrenci ve öğretmen iş birliği ile kullanmayı amaçlamaktadır.

Öğrencilerin güncel teknolojiyi yakalama, diğer okullardaki akranları ile paylaşımda bulunma ve çalışmalarını dijital ortamda sunma hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimiz eğlenerek öğrenme, bunu yaparken de yabancı dilini geliştirme ve sosyal ortamda bilgisini paylaşabilme imkanına sahip olacaktır. THINK YOUR FUTURE AND WRITE YOUR DREAMS proje konumuz ile öğrenciler gelecekte olmak istedikleri meslekleri araştırıp bu meslekler hakkında edindikleri bilgileri arkadaşlarına aktarma imkanı bulacaklar. Arkadaşları ile meslekler hakkında bilgi alış verişinde bulunacaklar ve gelecekte en fazla revaç görecek olan meslekleri belirleyecekler. Yapılacak olan toplantılarla ve meslekler hakkında yazılacak yazılarla öğrenciler hedef dilde hem writing hemde speaking becerilerini geliştirecekler kelime haznelerine yeni kelimeler ekleyerek kelime haznelerini daha da genişleteceklerdir. Proje sonunda ise süreç boyunca ortaya konan ürünler sergilenecek, dijital sergi oluşturulacak ve öğrencilerin hedef dildeki gelişimleri ortaya konacaktır. Öğrencilerimize ve öğretmenimize proje çalışmasında başarılar diliyoruz...

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yürütmeye başladığımız "Think your future & Write your dreams "konu başlıklı uluslararası eTwinning projemiz eTwinning Kalite Etiketi aldı.

Öğrencilerimiz proje kapsamında web 2.0 araçlarını etkili bir şekilde kullanma fırsatı buldu.

Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.