SERTİFİKALAR

eSafety Label Nedir?

European Schoolnet Academy (Avrupa Okul Ağı)’nin projelerinden biridir.

Proje resmi olarak 2012 yılında güvenli internet gününde başlamıştır.

Okullar için ,Avrupa çapında eGüvenlik konuları ile ilgili bir akreditasyon ve destek hizmeti sunar.

eSafety Label sayesinde okullar kendi çevrim içi güvenlik altyapılarını, politikalarını ve uygulamalarını ulusal ve uluslararası standartlara göre gözden geçirirler.

Çevrimiçi eGüvenlik ile ilgili Okul Eylem Planlarını oluştururlar.

Değerlendirme formu doldurulduktan sonra da eSafety Label etiketini alırlar.

eSafety Hakkında Bilgi Almak İçin Tıklayınız.